2018. június 16. 13:00-16:00

Burger készítő workshop

A workshopot tartja: Burger Blog - Jancsa Jani

A workshop keretében a jelentkezők két fajta burgert készítenek el, majd közösen megalkotják az Oroszlános házi burgerét is marha-, mangalica- és bárányhús felhasználásával. A workshopon résztvevők egy palack Tállya kézműves sört, egy Tállya BBQ vágódeszkát, egy Tállya BBQ kötényt és egy kést is kapnak ajándékba.
Részvételi díj: 15.000 Ft

A regisztrációt követően a szervezők megküldik a regisztráció véglegesítéséhez szükséges előlegszámlát.

Jancsa Jani burgerfanatikus, vagy ahogy még nevezni szokták: a burgerpápa. Blogger, kulináris szakértő, főzőkurzusok vezetője, a Fördős Zé által létrehozott Street Kitchen stábkának tagja.

“Kiugrott közgazdászként 30 évesen otthagyta több, mint 10 éves multis karrierjét, és úgy döntött, innentől kezdve az álmainak (és a burgereknek) él. Ő a létrehozója az ország egyetlen tematikus burger blogjának, valamint társtulajdonosa és kulináris vezetője a Bamba Marha Burger Bárnak. Heti szinten tart teltházas főzőkurzusokat, de attól sem retten meg, ha száz főre kell egy vidéki rendezvényen főzni, vagy éppen workshopot tartani. Egy szó, mint száz, Jani imád enni, főzni, és mindezt úgy bemutatni, ahogyan senki más nem tudja – amolyan Street Kitchenesen.” (www.streetkitchen.hu)

Tállya BBQ Mini burger workshop regisztráció

A csillaggal jelölt rész kitöltése * kötelező!