Kerítés elemek – különleges akció, ne hagyja ki!

A Kerítésland kínálatában között most akciós lábazati elemet vásárolhatnak, amely igen esztétikus darab a kerítés elemek felhozatalában.

A beton lábazati elem a 2D vagy 3D táblás kerítések telepítése során alkalmazható a kerítés elemek közül. A beton kerítés lábazati elemet műanyag vagy esetleg horgonyzott U elemekbe is rögzíthetjük, amiket felcsavarozhatunk a 60×40-es oszlopok 60- as oldalára.

Amint azt már megérthettük, a horganyzott U lábazati elem rögzítő profilok az oszlopok közé telepített lábazati betonelemeket rögzítik az oszlopokhoz.Az U alakú elemeket az oszlopokhoz egyenként csavarozással kell rögzíteni, és oszloponként két darabot szükséges rögzíteni ezekből a kerítés elemekből, vezéroszlop esetén viszont csak egy darab 60×40 mm-es oszlophoz illeszthető. Ezen kerítés elemek alkalmazásával kerítése stabil szerkezettel fog rendelkezni, és az időjárás viszontagságainak is jól ellenáll majd.

A beton lábazati elemet tehát érdemes 20-30 mm-re besüllyesztenünk. Súlyuk a felületkialakítástól függően 70 és 82 kg között változhat. Amennyiben Ön 500 mm magas beton lábazati elemet igényelne, abból jelenleg csak sima kivitelű kerítés elemeket lehet nálunk rendelni, melynek a súlya 135 kg.

A beton lábazati elemek hossza 2450 mm, magasságuk 300/500 mm, illetve a vastagságuk 50 mm. Weboldalunkon most rendelhetőek sima és téglamintás kivitelben, a vásárló igényeinek megfelelően. Ne habozzon hát kihasználni ezt az akciót!