Miért érdemes szem előtt tartani a magyar falu program kiírásait?

Ha őszinték vagyunk, az emberek többsége nem tanulmányozza tüzetesen és rendkívül figyelmesen az állami pályázatoknak a kiírásait – ez azonban nagy hibaként említhető, hiszen több területen van is támogatja a jelenlegi kormány a gyerekes családokat.

Amiként létezik sok otthonteremtéshez köthető pályázat, úgy léteznek olyan pályázatok is, amelyek speciálisan támogatják a gyermekvállalási kedvet és a házasodást jelentősebb mértékű projektek kapcsán. Ez azon települések szintjén fordulhat elő, amelyek népessége megáll 5000 fő alatt és ezeket korszerűsített játszóterekkel támogathatják meg.

A 5000 lélekszám alatti alacsonyabb létszámú közösségeknek biztosít a magyar falu program pályázat opciót azon a téren, hogy minőségi játszóteret telepítsenek 5 millió forint összegben. Ez egy elképesztő újszerű dolog, melynek köszönhetően társas érintkezési és készségfejlesztő centrumokat valósíthatnak meg a szülők drága kicsinyeik számára.

A magyar falu program pályázatára minden adott év végéig lehet pályázni oly módon, hogy a települések figyelmet kell fordítsanak arra, hogy megfeleljenek az elvárt követelményeinek.

Lényeges lehet egy ilyen típusú kezdeményezés a városok és egyéb községek számára is, hiszen a játszóterek jóval többet jelentenek a gyerekek számára, mint csupán szórakoztató időtöltés. Rengeteg olyan játszótéri eszköz kerül napjainkban gyártásra kültéri játszóparkok esetében, amelyek kiválóak arra a célra, hogy a kicsinyek értelmi-, muzikális-, egyensúlyérzékét javítsák értelemszerűen az állóképesség fejlesztése mellett.

Amennyiben modern játszótéri eszközökkel kereskedő vállalkozást keres valaki a magyar falu programon való részvétel miatt, akkor ajánljuk áttanulmányozni a Faberland választékában megtalálható játszótéri eszközöket, amelyek megfelelve készülnek az EU-s szabványoknak. A magyar falu program által az ország különböző pontjain kialakíthatóvá válhatnak 5 millió forinton belül belül ezek a korszerű, sokoldalú, izgalmas játszóterek.